Vi söker två diakoner 100%

Vi söker en diakon och en ungdomsdiakon. Sista ansökningsdag är 19 maj.
Vill du arbeta med socialt utsatta människor i hjärtat av Stockholm? Nu har du chansen att vara en del av en storstadskyrka med alla de spännande utmaningar som det innebär. Föreningen S:ta Clara kyrka är en blomstrande gudstjänstfirande gemenskap inom Svenska kyrkan och ansluten till EFS. Vår vision är att med glädje presentera Jesus i ord och handling genom att vara en öppen kyrka och bedriva ett utåtriktat arbete med diakonal, karismatisk och evangelisk-luthersk profil. Vi söker en allsidig diakon för att utveckla och stärka församlingens omfattande och utåtriktade diakoniverksamhet, som är en mycket viktig del av S:ta Clara kyrkas engagemang. Du skall vara vigd diakon enligt Svenska kyrkans ordning och bör ha erfarenhet av socialt utslagna människor, hjälpverksamhet, själavård, evangelisation och av att leda frivilliga.

Klicka på länkarna nedan för att läsa anställningsannonserna
Ungdomsdiakon

Du är varmt välkommen att söka!

Post a comment

Berätta att