Kom till Lindholmen på soppmässa på onsdag!

Nu har vi dragit igång onsdagsmässorna på Lindholmen och du är varmt välkommen. I morgon blir det smakrik morotssoppa med ingefära. Du får vara med på en gudstjänst i en fantastiskt naturskön miljö och efteråt blir det fin gemenskap runt matbordet.  Soppan kostar 20 kronor.

Under sommaren firas mässa på ön varje onsdag kl 11.30 med möjlighet att äta en enkel sopplunch efteråt för 20 kr. Under juli månad avgår båten M/S Drottningholm från Stadshusbron kl 10.30. Från Lindholmen går Drottningholm kl. 13.55 och 16.25 (gäller vardagar). I samband med soppmässorna hämtar också personal i Hägerstenshamnen, kl 11.00. För mer info, båttider till Lindholmen hela sommaren etc, se www.klarakyrka.se. Håll utkik efter aktuella affischer i kyrkan. Kontakt med Klara kyrkas personal på ön: Conny Thelaus: 0730 547 600, alternativt administratör Björn Pettersson: 0730 256 831.

Post a comment

Berätta att