Församlingsdag på Lindholmen 26 augusti

Foto: Magnus Aronson

Du är varmt välkommen till S:ta Clara kyrkas församlingsdag lördagen den 26 augusti på vår ö Lindholmen. Det blir en dag som präglas av gemenskap, tillbedjan, kreativitet och glädje.
Båtar börjar gå från Axelsberg vid 09:30 (vi jobbar på kompletterande båtar till våra ordinarie.)

Båtarna går tillbaka hem från ca 18:30 och framåt. För att komma till Axelsberg åker du tunnelbanans röda linje mot Norsborg.

Psalm 34:6 Se mot Honom och stråla av glädje, sänk inte blicken i skam

Vad händer under dagen?
Vi inleder med en gemensam samling där vi tar avstamp i olika Bibelord om tillbedjan. Efter lunch blir det olika workshops. Du kan välja mellan att delta i dans, måleri, undervisning om tillbedjan, sjunga nya sånger och textskrivning. Ta gärna med din Bibel och ditt instrument om du spelar något.

Vid fint väder rekommenderar vi dig att ta med badkläder för ett uppfriskande dopp i Mälaren.

Vid 17-tiden firar vi musikmässa tillsammans och därefter blir det hemfärd.

På söndagen möts vi sedan i S:ta Clara kyrka för mässa med tillbedjan, glädje och dans.

Vi ses på Lindholmen!

Anmäl er senast tisdagen 22 augusti till:
Vaktmästeriet i Klara, 08-411 73 24
Via mail till Åsa Gustin, asa.gustin@svenskakyrkan.se
eller via sms till Anna Axelsson, 0730-53 70 01
Vid särskilda behov när det gäller transport eller kost, så nämn detta när du anmäler dig.

.

Post a comment