Längtar du efter mer kraft och ledning i ditt liv? Då är du varmt välkommen till kursen ”Lär känna den helige Ande”.
Start onsdag 19 april 18:00-20:00, sju onsdagar mellan påsk och pingst, t o m 31 maj. Kostnad 100 kronor.

Tema för föredragen:
19 april, ”Guds kärlek”
26 april, ”Frälsningen”
3 maj, ”Det nya livet”
10 maj, ”Att ta emot Guds gåva”
17 maj, ”Döpt i den Helige Ande”
24 maj, ”Att växa”
31 maj, ”Fortsatt överlåtelse till Kristus”

Medverkande, bland andra
Iwan Giertz, Elise Lindqvist, Bengt Malmgren, Nils Lidskog, Birgitta Svensson, Conny Thelaus och Gunnar Berg.

Varje kväll blir det en kort livsberättelse, föredrag, fika och samtalsgrupper. Under veckorna följer du de korta läsningarna för varje dag ur deltagarhäftet. Där finns också rekommenderade bibelkapitel att läsa varje vecka. Varje deltagare erbjuds möjlighet till personlig förbön och samtal.

Föranmäl dig gärna på talongen i Klara Nyheter eller info@klarakyrka.se eller tel/SMS 0703-14 30 03
Annars kom direkt och börja onsdag 19 april eller 26 april till Klara kyrka, norra sidoingången.

S:ta Clara har arragerat kursen sedan 1990-talet.