Mammor i bön

Mammor i Bön (MIB) är den svenska grenen av ”Moms in Prayer International” vars syfte är att be för barnen och deras skolor. Bönenätverket är ekumeniskt och finns i 140 länder.Varje torsdag kl 16.50 – 17.50 träffas en MIB-grupp i S:ta Clara kyrka. Bönen är i Klararummet i stora kyrkan.Vårens sista MIB är den 18 maj och till hösten startar vi torsdag 6 september och håller på till 7 december.

Mammor i bön…

• är två eller flera mammor som möts en timma varje vecka för att be för sina barn, skolan, lärare och personal
  • är för mammor, mor- och farmödrar och andra som vill be för ett speciellt barn och dess skola
  • ber för barn i alla åldrar, från förskola till universitet
  • erbjuder en möjlighet att växa andligt och lära sig att be

Gruppledare i S:ta Clara kyrka är Anette Berg, anetteberg1946@gmail.com, 076-390 80 96 och Birgitta Svanbäck, birgittaengelbrekt@gmail.com, 070-131 58 90.

Mer information: www.mammoribon.se.