Varmt välkommen till höstens söndagsskola för vuxna på Hotell Scandic Klara kl. 10:00-10:45. Vi börjar den tredje september och sedan blir det söndagsskola varje söndag, något som innebär att du har möjlighet att få höra många intressanta föredrag/bibelstudier och delta i en fin gemenskap. Se nedan för vårens schema.

Hotell Scandic Klaras adress är Slöjdgatan 7 (nära Hötorget). I samband med söndagsskolan finns det möjlighet att äta frukost från kl. 09:15. Styrelsen har beslutat att subventionera frukosten. Nu kostar den endast 40 kronor för medlemmar och 100 för övriga. Den betalas kontant på plats till ansvarig föredragshållare eller swishas till 123 131 2883. När du kommer in i entrén går du rakt fram till frukostrummet, och söndagsskolan är i en lokal där till vänster som heter Solliden.

Med de bästa hälsningar
Gita Andersson / samordnare

Schema för höstterminen 2017

3 sept, Start, Nådens gåvor – vad är det? Gita Andersson