Verksamhet

Vi vill vara en kyrka som visar omsorg för människor i nöd. Varje vardag samlas många människor i kyrkan. Vi samlas till bön, gemenskap, undervisning och arbete. Genom denna verksamhet har många personer i olika livssituationer fått hjälp. Hjälp att komma närmare Gud, hjälp att komma ur missbruk och hjälp till gemenskap.

Bland det som blivit mest omtalat är vår närvaro på Sergels torg. Varje vardag kl 13.30 går vi dit med en vagn och serverar kaffe. Vi erbjuder också förbön och hjälp att få kontakt med diakoner, som kan slussa vidare till behandlingshem med mera.

Vi har också grupper som går ut på Malmskillnadsgatan för att finnas till bland prostituerade och på fängelser för att kunna vara ett stöd för de intagna.

I menyn ovan finner du mer information om våra olika verksamheter.